LASAPPARATUUR


We streven ernaar om meer te produceren dan alleen lassystemen, daarom zijn we de innovatieleider voor booglassen en ontwikkelen we lasprocessen voortdurend verder. Naast lastechniek voor robottoepassingen bieden wij oplossingen voor handmatig gasbeschermd booglassen, voor MIG/MAG-, TIG- en MMA-lasprocessen. Ook op het gebied van lasautomatisering realiseren wij geautomatiseerde, complete lasoplossingen op maat van de klant. Lassen creëert immers verbindingen - tussen metalen, tussen industrieën en tussen mensen. Verbonden door de boog, door passie, door het ritme van het lassen.

 

Powertherm EVO-MMA 160 LASAPPARAAT MMA 160AMP
De POWERTHERM EVO-MMA 160 is een lichtgewicht en ongelooflijk veelzijdige eenfase ARC / MMA-lasser van Powertherm. Met een gewicht van slechts 6,0 kg is de POWERTHERM EVO-MMA 160 gemakkelijk mee te nemen dankzij het verstelbare harnas en de ... (meer lezen)
€ 625,00
Powertherm EVO-TIG 200 LASAPPARAAT MMA/TIG 200AMP
Dit POWERTHERM EVO-TIG 200 lasapparaat gebruikt u om staal, RVS, aluminium en andere metalen met elkaar te verbinden. Zeer efficiënt en met een mooie afwerking.   Met dit POWERTHERM lasapparaat EVO-TIG 200 heeft u een zeer hoogwaar ... (meer lezen)
€ 2.275,00
Powertherm EVO-MIG 200 LASAPPARAAT MIG/ MAG/ TIG/
De Powertherm EVO-MIG 200 ampère is een veelzijdig lasapparaat dat geschikt is voor meerdere lastechnieken, waaronder Mig, Mag, Tig en MMA lassen. Met een vermogen van 200 ampère biedt het apparaat voldoende kracht om verschillende soorten l ... (meer lezen)
€ 2.359,00
Powertherm PT350 Lasinverter MMA/ MIG/ MAG/ TIG 35
IGBT-technologie (Insulated Gate Bipolar Transistor) en hoge inschakelduur.  Drie lasmethoden: MIG / MAG, Lift TIG en MMA.  Biedt hulp in de SYNERGY-modus om lasparameters in te stellen op basis van de door de gebruiker gekozen mat ... (meer lezen)
€ 8.125,00